HOTspot Hasselt en vzw KIDS slaan handen in elkaar voor 13 jaar boetiek

Standaard

De straten van Hasselt zijn de eerste week van april 2024 kleurrijker ingevuld. Dit komt door een samenwerking tussen boetiek HOTspot Hasselt langs de Kapelstraat 34 en de vzw KIDS. In het kader van HOTspots 13-jarig bestaan creëerde de leerlingen van KIDS 6 kunstzinnige paspoppen.

Leven in Hasselt

Om het evenement te promoten heeft HOTspot een bijzonder initiatief gelanceerd in samenwerking met de vzw KIDS en drie studenten van de Hogeschool PXL. De paspoppen staan in duo’s verspreid over het centrum van Hasselt. Elk paspoppen-duo heeft zijn eigen thema, dit gaat van kleur tot duurzaamheid.

Deze paspoppen zijn gemaakt door de leerlingen van KIDS. KIDS is een organisatie die zich inzet voor de begeleiding, dagopvang, onderwijs en verblijf van minderjarigen en volwassenen met doofheid of
slechthorendheid, taal- en spraakstoornissen en autisme-gerelateerde problematieken. “Onze leerlingen zijn enorm trots dat ze deel mogen uitmaken van dit project”, vertelt Karen Gillis, begeleidster van KIDS.

Anniversary Days

Op 6 en 7 april nodigt HOTspot Ladies Fashionstore met Italiaanse, Scandinavische en Parijse in het aanbod en uitstraling van casual chic karakter iedereen uit om samen hun 13-jarig bestaan te vieren. Tussen 14 en 17u worden bezoekers verwend met een hapje, drankje en persoonlijk stylingadvies. Daarnaast zorgen de studenten van de Belgium DJ School voor muziek en zijn er ook cadeautjes aanwezig.

“Onze winkel bestaat 13 jaar en dit mag op een speciale manier gevierd worden”, vertelt Ayten Temel, eigenares van HOTspot. Ayten staat al een tijdje te wachten om de verjaardag van haar winkel te vieren. Het 10-jarig bestaan van het boetiekje heeft ze voorbij moeten laten gaan door de
coronapandemie. Daarom is het nu tijd voor een verjaardagsweekend.

https://www.hotspothasselt.be

https://www.facebook.com/hotspothasselt

https://www.instagram.com/hotspothasselt

Plaats een reactie