Zeg maar Prego voor Italiaanse mode

Standaard

In de Dokter Willemsstraat 6 bevindt zich sinds mei 2011 boetiek Prego Fashion met chique en betaalbare Italiaanse mode. Uitbaatster is de sympathieke Romy Albano met Italiaanse roots van haar ouders.

Prego betekent in het Italiaans alsjeblieft en verkoopt al acht jaar Italiaanse mode. “Eerst hebben een jaar of zeven boetiek gehad in de Aldestraat, maar wegens een nieuwe uitdaging, leuker pand en meer passage zijn we sinds mei 2011 gehuisvest in de Dokter Willemsstraat”, begint boetiekhoudster Romy haar uitleg.

Prego Fashion is gespecialiseerd in Italiaanse damesmode. “Onze maatjes omgerekend naar Belgische normen variëren tussen 34 en 40. Grotere maten hebben we niet. Wekelijks komen nieuwe collecties keurig en netjes te hangen in de winkel”, aldus de verkoopster.

In het gezellig ingericht winkelpand kan je dan ook merken als Blacky Dress, Northland, Imperial, Kosmiko, Via Uno schoenen en TOV Essentiels & Zinzi juwelen aantreffen.

Voor de modetrend kijkt Romy naar de Italiaanse trend die steeds voorloopt. “Vooral veel kleuren met als hoofdkleur oranje, gecombineerd met toffe chinobroeken lijkt de modetrend van mijn merken te benadrukken. Dat wil zeggen dat zich dat vertaald in veel luchtige kleedjes, espadrilles en sjaals met handtassen van minder bekende merken en schoenen met maat tussen 36 en 41”, voegt ze er nog aan toe.

Prego Fashion is dagelijks geopend van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u, behalve op dinsdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s