Leuke vertelavond in Tijd Hervonden

Standaard

Al voor het tweede jaar vindt er op elke twee donderdag van de maand een vertelavond plaats in KultuurHuis De Tijd Hervonden (literair café) in de Witte Nonnenstraat in Hasselt.

vertelavond 1

Na een korte winterpauze presenteerde Kristel Lemmens op donderdagavond 13 maart 2014 weer vijf klasrijke vertellers: Godfried Kippers, Annie Schelfhout, Rita Van Overstraeten, Luk Geysen en Madeleine Nieuwlaat.

vertelavond 2

Voor de herneming van de eerste lentevertelavond kwam echter weiniger volk opdagen, in vergelijking met vorige succesvolle bijeenkomsten.

vertelavond 3

Luisteren naar een al dan niet spannend fictief verhaal, gebracht in twintig minuten door gedreven vertellers met de nodige intonatiewisselingen in de stem en de juiste lichaamsmimiek, was wel een leuke ervaring. De meeste vertellers zijn lid van vertelverengingen Van Stoel Tot Stoel en de Hoorakelbende.

vertelavond 4

Zeker het aangepaste knusse interieur van De Tijd Hervonden, het prima gezelschap van luisteraars en de uitstekende afwisseling van ernst en humor in de stijl van de vertellers droegen bij tot een gezellige en amusante avond.

vertelavond 5

Geen stand-upcomedy met een aaneenschakeling van grappen rond politiek, personen en actua, maar gewoon een goed verhaal met de nodige stemmingsfactoren erin, dat mag je verwachten van zo’n vertelavond.

Volgende vertelavond bij De Tijd Hervonden is op donderdag 10 april 2014 vanaf 19u.

www.detijdhervonden.be

Plaats een reactie