Oude TVL-studio goed voor drie Via Media Studio’s

Standaard

Total-e en Potvos bouwen de oude TVL-studio langs de Via Media in Hasselt om naar Via Media Studio’s. “Iedereen stelt het personeelsfeest uit. Niemand heeft zicht op een concrete datum voor de nieuwjaarsreceptie en beurzen werden geannuleerd. Met Via Media Studio’s geven wij een antwoord op de vraag: wanneer kan en mag het weer? Het kan vanaf nu!”, vertelt Jeroen Meermans, managing director van Total-e.

In Via Media Studio’s staat jouw bedrijf of verhaal in the spotlight. Je medewerkers bedanken, een jaarvergadering organiseren, je klanten en leveranciers bedanken,… kan hier gelukkig wel nog coronaproof. “Met onze drie instapklare studio’s, volledig voorzien van alle techniek, meubilair en decoratie kan je onmiddellijk live gaan”, vertelt Tim Vervoort van Potvos. 

De drie nieuwe opnamestudio’s brengen het beste van twee werelden samen: professionele event-doeners in combinatie met ervaren videomakers. Het gemeenschappelijk doel? Online een goed verhaal neerzetten vol beleving en interactie met de focus op kwaliteit en impact creëren. Dit kan in in drie verschillende settings: de ronde tafel, aan de video wall of in de late night studio. 

Een professionele studio ervaring 

Waarvoor kan je precies terecht in Via Media Studio’s? Enerzijds ontwikkelen we totaalconcepten op maat van je organisatie. Het Via Media team ondersteunt je hierin van scenario tot productie en de eindafwerking. Zo kan jij je als klant volledig focussen en voorbereiden op de opname zelf. Anderzijds kan je er terecht om één of meerdere studio’s te huren. Op deze manier kan je je eigen productieteam samenstellen en sta je zelf in voor de eindafwerking

http://www.viamedia.be

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s