Gama Putra’s sociale media is gehackt en hij zoekt publiek hulp voor oplossing

Standaard
toerisme 10

Gama Putra van de Babbelfiets en I Love sociale medianetwerk met collega’s van Toerisme Hasselt

Hasselaar Gama Putra zit met zijn handen in het haar. Als jonge ondernemer van de startup I LOVE Network en bekend van het online magazine en sociale media van I Love Hasselt en ook de Babbelfiets.

“Op vrijdagavond 11 oktober 2019 is mijn mobieltje met alle info over afspraken, contacten en sociale media gestolen. Mijn officieel e-mailadres is veranderd en de inhoud van mijn Facebookpagina’s en -account is gewijzigd van uitzicht. Ik ben naar de politie gestapt om aangifte te doen, maar moet ik nog wachten tot woensdag 16 oktober 2019 om verdergeholpen te worden. En ondertussen is de hacker aan mijn advertentiebudget geweest en geld opgedaan,” aldus een doodongelukkige Gama.

I Love Hasselt samen met meer dan 20 andere steden heeft tienduizenden volgers op Facebook en Instagram. “Gelukkig heb ik de Instagram van I Love Hasselt nog kunnen redden, maar mijn in mijn account, die meer dan 24 steden beheert, daar kan ik niet in. Facebook is voor mij ook niet meer bereikbaar. De enige manier me kan helpen is door massaal naar www.facebook.com/gama.putra83 en dan melden aan Facebook, dat deze account gehackt is,” klinkt het nog overdonderd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s