Deliver Me Green Hasselt over and out

Standaard

deliver me green

Op de hoek van de Minderbroedersstraat met Isabellastraat in Hasselt was sinds het voorjaar 2019 Deliver Me Green gehuisvest. Het was een initiatief van twee jonge mensen die hoofdzakelijk gerechten van de plaatselijke horeca en retail thuisbezorgden aan de klanten op een groene manier, met gewone of elektrische fiets binnen een straal van 5km rond Hasselt, 7/7 en dagelijks tussen 10 en 23u.

Ze wouden dan ook een plaatselijke concurrentie vormen tegen de thuisleveringen van Deliveroo, doch dat is blijkbaar niet gebeurd. Ondanks de jonge ondernemers beweerden dat ze een heel pak retail en horeca hebben aangesproken in de binnenstad over de opstart van hun initiatief, werd hun website nooit afgewerkt, was er geen verbinding met sociale media met posts en vonden we nergens een prijslijst voor hun diensten. Wel in hun uitleg, maar niks op papier.

Daarom betwijfelen we of de jongeren wel echt achter hun onderneming stonden, want van aanwezigheid op de hoekzaak was niet veel merkbaar en voor een thuislevering moest je bellen naar een nummer gedrukt op de vitrine.

Ondertussen zijn de kantoormeubelen van Deliver Me Green en staan er enkel nog enkele groene vervoermiddelen.

We vinden het spijtig dat het zo afloopt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s