Sportbeurs Sport@Hasselt 2019 op 31 augustus 2019 op Dusartplein

Standaard
sport@hasselt

Foto Roland Hermans

De negende editie van de sportbeurs voor het hele gezin Sport@Hasselt 2019 vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2019 tussen 13u30 en 18u op het Kolonel Dusartplein in Hasselt. Meteen de  start van september 2019 als gratis sportmaand en de afsluiting van de zomerkampen 2019. Het  citysportevent wordt met de medewerking van de sportraden en de Hasseltse sportverenigingen georganiseerd.

Sport@Hasselt richt zich tot zowel kinderen en jongeren als op volwassenen en senioren. De deelnemers kunnen hier gratis kennismaken met talrijke sporten en informatie inwinnen over sporten in clubverband.

Op het grote podium kunnen de bezoekers genieten van talrijke demonstraties met een fris drankje. Voor de allerkleinsten zijn er springkastelen en een grime-stand voorzien.

Een 40-tal verschillende Hasseltse sportclubs werken jaarlijks enthousiast mee en verzorgen actieve doe-standen. Zij promoten hun sport aan de hand van initiaties en demonstraties aan het grote publiek.

Elke deelnemer ontvangt een gadget voor elke correct ingeleverde deelnamekaart. De editie in 2018 mocht rekenen op 2000 bezoekers. Een 500-tal deelnemerskaarten werden gepost in de bus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s