Hasseltse Ridderstraat heeft wasdradenmysterie UPDATE

Standaard

“Hasselt heeft zijn vuile was uitgehangen,” was de lachwekkende uitspraak op woensdagochtend 26 juni 2019, toen er vier wasdraden met kleren dwars over de Ridderstraat tussen de Koning Albertstraat en Cellebroedersstraat in de voorbije nacht werden gespannen. Het lijkt wel een geslaagd kunstproject. Op 22 september 2019 opent immers de uitgebreide Galerie Dessers in de Ridderstraat.

Mysterie opgelost

Het idee achter het project komt van het Centrummanagement met oog op de komende vier braderiedagen in Hasselt. De boodschap is dat je jouw oude kleren kan buitenzwieren, ze schenken aan de samenwerkende kringloopwinkel Okazi en nieuwe kleren kopen aan mooie condities tijdens de braderiedagen. 

De stadswerklieden hebben inmiddels ook kledinglijnen gespannen over de Koning Albertstraat, Demerstraat, Minderbroedersstraat, deels in Alde- en Paardsdemerstraat.

De wasdraden vormen een tof uitzicht. Het is gewoon leuk om ernaar te kijken zonder verdere ambities. Enkel een Mediterraanse sfeer creëren tijdens de bloedhete braderiedagen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s