Baas & Beest Hasselt ligt in Jukstraat in Sint-Lambrechts-Herk

Standaard
baas & beest

Foto beestigwijs.be

Op 25 juni 2019 opende Prins Laurent de vijfde laagdrempelige dierenkliniek van Baas & Beest in de Jukstraat 33 in Sint-Lambrechts-Herk, een initiatief van de Stiching Prins Laurent.

Hier kunnen sociaal kwetsbare mensen met laag gezinsbudget terecht voor advies voor, verzorging en noodopvang (contact op 0473/22 64 23baasenbeest@beestigwijs.be) van hun geliefkoosd huisdier.

Baas & Beest beschikt ook over een dierenvoedselbank (elke tweede donderdag van maand tussen 14 en 18u – contact op 0498/12 42 12 of baasenbeest@beestigwijs.be).

Stichting Prins Laurent biedt gratis diergeneeskundige zorg aan huisdieren van kansarmen (elke dinsdag en donderdag, telkens tussen 9 en 13u – contact op 011/18 89 48 of disp-hasselt@sfprlaurent.be).

Jongeren krijgen net als vrijwilligers een belangrijke rol toebedeeld in de exploitatie van Baas & Beest Hasselt. Zij geven ondersteuning en in de dagelijkse organisatie van de vereniging, zoals boekhouding, administratie, PR, het onderhouden van accommodatie en hulp bij voedselinzameling, goed voor het opdoen van leerplekervaring.  

http://www.beestigbezig.be/site/beestig-bezig/page/baas&beest

https://www.hasselt.be/nl/baasbeest

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s