Tiende Hasseltse Sportnacht van Vrouw op 7 juni 2019 op 3 locaties

Standaard

Voor de tiende keer staat de Sportnacht van de Vrouw in Hasselt op vrijdag 7 juni 2019 vanaf 18u op de affiche. Door capaciteitstekort wordt dit keer het sportevenement verspreid over 3 locaties met aanwezigheid van lesgevers en monitoren in sporthal Alverberg, Tennisclub Excelsior en Olympia Hasselt, goed om 1250 dames te laten sporten, want in 2018 bereikte de Sportnacht van de Vrouw zo even 800 deelneemsters. Het sportaanbod is ook uitgebreid met nieuwe sporten. Ook nieuw is dat bedrijven hun dames kunnen inschrijven om een avondje gezellig te bewegen.

De deelnameprijs bedraagt 10 euro bij voorinschrijving tot eind mei 2019 via een mail naar https://www.sporthasselt.be of een telefoontje naar 011/23 94 50. Ter plaatse kan je ook inschrijven, maar dan betaal je 15 euro.

Inschrijven met bedrijfsformulier om je collega’s aan te zetten tot een gezonde levensstijl en visibiliteit en uitstraling van je bedrijf op het event te creëren, kan ook voor 250 euro, waarbij je onder andere kan genieten van gratis deelname voor de eerste 5 sportsters, gratis 10 consumpties.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s