Klinder Hasselt staat voor ecologisch maar toch luxueus

Standaard

Sinds 1 december 2018 runt Machteld Lambrichts haar zaak Klinder in de Hasseltse Lombaardstraat 13. Bij Klinder – wat Hasselts is voor kleiner – kan je ecologische dingen met grote herbruikbaarheidsgraad kopen zonder al te veel aan luxe in te leveren. Je kan bij Klinder terecht voor de aankoop van navulbare zepen, ecologische verpakking, geüpcyclede decoratie-artikelen en non-plastic alternatieven. 

“Ik ben zelf fervent voorstander met alles wat met duurzaamheid te maken heeft om zo toch maar op haar eigen manier de wereld een beetje duurzamer zonder te veel afval en met meer herbruikbaar materiaal te consumeren. Een ecologische aankoop bij Klinder kost wel wat meer, maar de kostprijs haal je er gemakkelijk uit door het langdurig gebruik. De comfortzone van de consument voor het hergebruik blijft daardoor nauwelijks aangetast,” aldus Machteld Lambrichts.

Een greep uit het gevarieerd aanbod: handtassen gemaakt van afgedankte brandslangen en parachutestof; smartphonehoesje van gerecycleerde plastiek; metalen rietjes; stoffen broodzakken; aluminium brooddozen; navulbare zepen, shampoo en tandpasta; herbruikbare inlegdoekjes; luiers en ontschminkingsdoekjes. 

Klinder is dagelijks open tussen 10 en 18u, behalve op zon- en feestdagen. 

https://www.facebook.com/KlinderBvba

https://www.instagram.com/klinder

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s