Open Bedrijvendag op 7 oktober bij Bewel, Printcity en Provincie Limburg in Hasselt

Standaard

open bedrijvendag 2018.JPG

Op zondag 7 oktober 2018 is het weer Open Bedrijvendag 2018 tussen 10 en 17u. Enkel Bewel, Printcity en Provincie Limburg doen mee in Hasselt.

bewel

Bewel in de Kiewitstraat houdt zich bezig als sociale werkplaats en maatbedrijf met onder andere verpakken van goederen en voedingsmiddelen; assemblage en montage, zeefdrukken, stikkerij, groendienst, boekbinderij en mailingactiviteiten, E-commerce en andere logistiek ondersteunende diensten,

printcity

Printcity in Ekkelgaarden 6 D2 is actief in het bedrukken van textiel en het borduren ervan.

provincie limburg

De Provincie Limburg aan de Universiteitslaan vervult essentiële taken voor de burger en de lokale besturen. Hun bevoegdheid ligt in gebieden van onderwijs, economie, klimaat, wonen, G-sport, ruimtelijke ordening, mobiliteit, landbouw- en plattelandsontwikkeling en waterlopen.

Andere deelnemende bedrijven buiten Hasselt

  • Hyundai Construction Equipment Europe in Tessenderlo is Europees marktleider in bouwmachines en vorkheftrucks.
  • Bij Flanders Make in Lommel ontdek hoe je met robots kan samenwerken, hoe voertuigen rijden zonder chauffeur en hoe je virtuele realiteit efficiënt kan inzetten op de fabrieksvloer.
  • Bij Aperam in Genk krijg je op reservatie een kijkje achter de schermen van de koudwalserij voor de productie van roestvrij staal.
  • Bij  Stroopfabriek Bleus in Wellen stoken ze al 175 jaar Loonse stroop van het beste fruit in authentieke koperen ketels.
  • Advocatenkantoor Lijnrecht in Tongeren doet ook mee.
  • Synaps Park is de verzamelnaam van de organisaties op de site van de ZOL campus Sint-Jan in Genk. Hier krijg je inkijk in het innoverende en hoogtechnologische zorgaanbod van de campus.
  • Bij Mezzo Hotel & Business in Beringen ontdek je wat de schoonmaakploeg en receptionisten dagelijks doen in de verblijfsinfrastructuur.
  • Benvitec kan je kennismaken met haar activiteiten: van constructies tot milieu-installaties, van leidingwerk tot opslagtanks, van kunstharsvloer tot klimatisatie.
  • Agropolis Kinrooi is een incubator en zet volop in op innovatie in land- en tuinbouw.

https://www.openbedrijvendag.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s