Sexolution Hasselt: relatie- en sekscounseling voor iedereen

Standaard

sarina verbeek

Sarina Verbeek (45) is rasechte Hasseltse en heeft sinds begin april 2018 een eigen praktijk als relatietherapeute en sekscounselor in de Voddefinstraat in Hasselt. Ze heeft het sexcounselorsdiploma, goedgekeurd door de Europese Gemeenschap en heeft een goed netwerk met medische specialisten in de buurt, als het gaat over wederzijdse doorverwijzing. De drijfveer om alle mensen met relatie- en/of seksualiteitsproblemen met de nodige diepgravende gesprekken te willen helpen, was groter dan haar succesjob voorheen in de vastgoedsector. Haar persoonlijke voldoening is groot.

“Na jaren gespendeerd te hebben in de immosector, heb ik nagedacht  of ik wel zou blijven in het vastgoed, nu ik de leeftijd heb bereikt. Dus moest ik beslissen: blijven of de carrièreswitch maken,” aldus Sarina Verbeek. “De drang om écht iets voor mensen te betekenen en hen écht te kunnen helpen, heeft me ertoe doen besluiten om te gaan voor de droom die ik al jaren had, namelijk relatietherapeute en sekscounselor worden.”

Het gaat hier over gesprekssessies van telkens een uur voor zowel koppeltherapie als individuele therapie. “De mensen die bij komen worden doorverwezen door dok ters of komen op eigen initiatief bij mij terecht, nadat ze online zijn gaan zoeken naar de gepaste hulp voor hun probleem. Dikwijls merk ik dat het probleem zich situeert rond moeilijke of bijna niet bestaande communicatie binnen de relatie”. 

De therapeute gaat verder: “Daarnaast zijn er nog andere veel voorkomende problemen zoals uit elkaar gegroeid zijn, ontrouw, sleur in de relatie, verschil in verlangen/goesting op seksueel vlak en seksuele problemen bij man/vrouw zoals erectiestoornissen/vaginisme.”

Een lijst van problematieken

Bij Sarina Verbeek kunnen steeds mensen terecht voor relatie- en/of sekscounseling voor singles die (opnieuw) een relatie willen of begeleiding in hun ‘single-zijn’, voor vrouwen en mannen, voor latere leeftijd, bij zwangerschap, bij langdurige ziekte, voor mensen met een beperking, voor BDSM/kinky minded people, bij problemen rond genderidentiteit en holebi’s.

Contact: 0468/56 68 84 of info@sexolutions.be

http://www.sexolutions.be

https://www.facebook.com/relatiecounselingsarina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s