Vuur, vrienden, vroentesoep en vrassingen op 14 en 15 augustus 2017 aan Jessenhofke in Kuringen

Standaard

jag

De alleenstaandenvereniging JAG, die zijn 25-jarig bestaan viert, Transitie Limburg en Vreucht van Eigen Bodem organiseren twee activiteiten op 14 en 15 augustus 2017 aan de biologische brouwerij ’t Jessenhofke in de Simpernelstraat in Kuringen.

Op maandag om 18u30 vertrekt een gewone wandeling van ongeveer anderhalf uur en een wildplukwandeling in de omgeving. Er wordt een ketel soep met meegebrachte groenten en geplukte (on)kruiden die nadien kan geconsumeerd worden rond een gezellig kampvuur. Ook een potluck behoort tot de mogelijkheden, waarmee je op een tafel meegebrachte vegetarische hapjes kan delen. Voor vrassingen zorgen de deelnemers zelf voor gepaste animatie en akoestische muziek.

’s Anderendaags is iedereen met een ecologisch hart opnieuw welkom aan de brouwerij voor een gezellig onderonsje met potluck en gezelligheid. Enkel water vpor soep en afwas is aanwezig. Iemand een thee- of koffiepot die in het vuur kan staan? Graag hier aanmelden of je en met hoeveel gasten je komt, kwestie van een kleine of grote ketel te voorzien.

En voor de rest zijn genot en gezelligheid troef!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s