Peter de Cupere geeft lezing rond geurkunst op 24 juni 2017 in Hasselt

Standaard

 In de Standaard Boekhandel in de Hasseltse Maastrichterstraat geeft Peter de Cupere, geurkunstenaar en auteur van het prachtige boek ‘Scent in context’, een interactieve voordracht rond geurkunst op zaterdag 24 juni 2017 vanaf 15u. De toegang is gratis, maar voorinschrijven via mail naar ks.hasselt@standaardboekhandel.be is wel nodig. 

Al 20 jaar behoort Peter de Cupere tot de belangrijkste voorstanders en protagonisten van de olfactorische kunsten (geurkunst) op wereldniveau. Zijn boek ‘Scent in context’ is een uniek document en biedt een overzicht van meer dan 500 kunstwerken. 7 auteurs, 472 pagina’s, meer dan 1500 beelden en illustraties en 22 beelden met 11 verschillende scratch & sniff geuren zitten verspreid dwars doorheen het boek. Al deze elementen geven u de mogelijkheid om u met uw neus te verdiepen in de wereld van de geurkunst.

Tijdens deze lezing zal Peter de aanwezigen inleiden in deze kunstvorm en op interactieve wijze benaderen met zachte, aangename en soms zelfs intense, confronterende geuren. 

Na afloop kan je zijn boek aankopen en laten signeren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s