Het Heegrupke Kuringen speelt ‘Het striepke’

Standaard

het-heegrupke-het-striepke

In de parochiezaal van Heide-Kuringen brengt toneelgroep Het Heegrupke de première van ‘Het striepke’ op vrijdag 27 januari 2017 vanaf 20u. Voor de 39ste keer streeft Het Heegrupke weer op meer dan duizend lachende toneelliefhebbers voor ‘Het striepke’ in een regie van Eric Neven.

Inhoud

We bevinden ons in een klassieke achtertuin van een kleine werkmanswoning. Het is zaterdagnamiddag 17 juli, vier dagen voor de nationale feestdag. Het is behoorlijk warm weer, waardoor het gezinsleven zich grotendeels in de tuin afspeelt. Leon Cannaerts, beroepsdopper, hevige duivenliefhebber en royalist, woont er samen met zijn vrouw Elza en dochter Marleen. Hun buren en vrienden zijn Leon en Arlette, die regelmatig over de vloer komen. Beide mannen komen niet zo goed overeen met hun vrouwen. Elza en Arlette nemen een drastische beslissing en zo gaan de poppen aan het dansen!

Naast de première zijn er voorstellingen op 28 januari 2017, 3 en 4 februari 2017, telkens vanaf 20u, & op 2 februari 2017 vanaf 19u. Kaarten kosten 8 euro. Reservaties  op info@heegrupke.be of op 011/22 92 37.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s