King Saan Juun Kung-Fu School Hasselt geniet volle kinderaandacht tijdens musical Peter Pan in Antwerpen

Standaard

Met enkele optredens in de international musical van Peter Pan The Neverending Story blonken de leden en sportbeoefenaars van de Hasseltse King Saan Juun Kung-Fu School in de Guido Gezellestraat uit in hun rol van de grote hond Nana in de Antwerpse Stadsschouwburg tijdens de voorbije kerstvakantie.

Een meterslang pluchen hondenpak en -hoofd kunnen enkel tot leven gebracht worden door twee personen tegelijkertijd te laten acteren en samen te werken. De hond Nana loopt namelijk niet alleen rond, ze springt en tuimelt en rolt over de grond. Knippert met haar ogen, flappert met de oren en kwispelt met de staart. Dat allemaal in een mooie choreografie gegoten met de andere hoofdrolspelers van de musical. Nana zorgt voor de kinderen in het verhaal van Peter Pan, Tinkerbell en de Lost Boys.

Eigenaar van de King Saan Juun Kung-Fu School Wailam Yip zorgde in 2013 voor de perfecte invulling met zijn professionele leeuwendansers voor de rol van Nana. Samen tourden ze met de show door Nederland, Engeland en zelfs Dubai om eind 2016 voorlopig te eindigen met een beperkt aantal voorstellingen in Vlaanderen. En wie weet komen er nog nieuwe buitenlandse shows aan!

De leeuwendansers van de King Saan Juun Kungfu School kan je aan het werk zien tijdens het Chinese Nieuwjaar op 28 januari 2017 vanaf 13u30 op het Hasseltse Capucienenplein. Iedereen is van harte welkom.

http://www.kingsaanjuun.be

https://www.facebook.com/kingsaanjuunliondance

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s