Kerstmarkt PXL Hasselt voor Autisme Limburg en Recreas

Standaard

Op donderdag 22 december 2016 vond er voor de derde keer een kerstmarkt van de studentenraad van PXL Hogeschool, plaats in PXL Congress Hasselt. Leading organisation lady Jessy Baeten, die binnenkort mikt op een tweede onderwijsbachelor, en logistiek verantwoordelijke Caroline Stevens van de verpakkingsdienst waren opgetogen over het resultaat en opkomst. “Met onze kerstmarkt willen we Autisme Limburg financieel steunen en met de naaktkalender van ons regattaroeiteam Recreas, een organisatie die ondersteuning aan personen met een beperking geven bij het uitoefenen van watersporten”, klinkt het bij Jessy Baeten van PXL Education. “Met de verkoop van huisbereide pannenkoeken en andere zelfgemaakte gadgets willen we de verzamelde 600 euro van vorig jaar evenaren of verbeteren”, voegde ze er nog aan toe. Caroline Stevens en team waren druk bezig met door studenten geschonken cadeautjes te verpakken in een prachtig kerstgeschenk onder de kerstboom. “Vorig jaar konden we 100 pakjes in zes grote dozen schenken aan de plaatselijke Sint-Vincentiusvereniging. We hopen dit jaar tenminste evenveel pakjes te kunnen afgeven om de minderbedeelde burgers – die geen middelen hebben om een geschenkje te kopen – toch een cadeautje onder de kerstboom te bezorgen”.

http://www.pxl.be

Advertenties

2 gedachtes over “Kerstmarkt PXL Hasselt voor Autisme Limburg en Recreas

 1. Geachte schrijver,

  Graag wil ik u vragen om in het vervolg uw bronnen deftig te controleren. Het hoofd van het organiserend team is namelijk Jessica en niet Jessy.
  Daarnaast heeft de naaktkalender van het roeiteam niks te maken met de kerstmarkt. De naaktkalender is een prijzenswaardig initiatief van het roeiteam ten voordele van Recreas en dit initiatief loopt nog steeds door ook na afloop van de kerstmarkt.
  De kerstmarkt is dan weer ingericht door de studentenraad van PXL ten voordele van Autisme Limburg en met een pakjesboom ten voordele van St. Vincentius. Dit is echter al de 3e maal dat de kerstmarkt wordt ingericht door de studentenraad van PXL en dit initiatief staat ook geregistreerd bij Music 4 Life.

  Ten slotte zou ik er u op willen wijzen dat de krant ‘De Standaard’ enkele maanden geleden een gratis stijlboek bij haar weekendeditie heeft gegeven. Indien mogelijk, raad ik u ten zeerste aan dit boek te vinden en lezen. U kan het gebruiken.

  Hoogachtend,
  Een verontruste lezer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s