Marijke Maes wordt directeur Financiën en Facilitair Beheer bij Hogeschool PXL

Standaard

marijke-maesVanaf 1 februari 2017 wordt Marijke Maes de nieuwe directeur Financiën en Facilitair Beheer bij Hogeschool PXL. Ze werd vorige donderdag aangesteld door de Raad van Bestuur van de hogeschool. Deze functie moest opnieuw ingevuld worden door het vertrek van Dave Hendriks naar het kabinet van de Hasseltse burgemeester.

Marijke Maes is momenteel afdelingshoofd bij de Vlaamse Overheid departement RWO en docente aan de universiteiten van Luik en Delft. Van opleiding is ze burgerlijk ingenieur-architect. Voorheen was Marijke Maes afdelingshoofd bij de gemeente Voeren en raadgever van Vlaams minister Dirk Van Mechelen.

Algemeen directeur Ben Lambrechts: “We zijn op zoek gegaan naar een kandidaat die niet alleen oog heeft voor cijfers en gebouwen, maar ook voor mensen en de vele disciplines die PXL rijk is. Met Marijke Maes hebben we die kandidaat gevonden. Vanuit haar ervaring zal ze meebouwen aan de ambities van onze hogeschool.”

Marijke Maes: “Het is mij een hele uitdaging bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van nieuwe generatie studenten, en hun ontwikkeling te mogen faciliteren.”

http://www.pxl.be

Advertenties

Een gedachte over “Marijke Maes wordt directeur Financiën en Facilitair Beheer bij Hogeschool PXL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s