De Brilstudio uit Kermt bekroond tot Retail Ambassadeur 2016

Standaard

Voor de derde maal op rij valt de Limburgse optiekzaak De Brilstudio  of BrilBoutique op de Diestersteenweg 183 in Kermt in de prijzen tijdens de Hospitality Awarduitreiking. Deze wedstrijd wil een positieve impuls geven aan de kleine ondernemer in de horeca- en retailsector. Na drie jaar na elkaar in de ereprijzen te vallen tijdens de uitreiking als meest klantvriendelijke retailer, volgde dit jaar de kers op de taart. De Brilstudio kaapte de individuele award weg en werd als laureaat uitgeroepen met de titel Retail Ambassadeur 2016. Vooral de unieke klantenbenadering van zaakvoerders Gythe Grosemans en Koen Croons sprong in het oog. “Als je van je passie je beroep kan maken, is de klant altijd een winnaar”, vertelt Gythe.

Dankzij de grotere ruimte een betere belichting komen hun verschillende concepten gericht op een specifieke doelgroep meer tot hun recht. Bovendien is er een betere connectie tussen de twee zaken in Kermt en op het Strobanderplein in Diepenbeek. Een bril kopen wordt dan ook een beleving.

Waar de klassieke optiek in Diepenbeek een aparte afdeling heeft voor kinderen van 0 tot 12 jaar, lanceert de Kermtse zaak een nieuw ‘Bril & Chill café’ voor tieners. In deze hoek kunnen jongeren gezellig iets drinken terwijl ze omringd zijn door brillen en monturen voor hen op het lijf geschreven. Ook liefhebbers van design vinden hun gading tussen de grote merken met hippe brands zoals het Limburgse Komono of Odette Lunettes van Eline De Munck.

Er wordt steeds gestart met een kleurstyling gevolgd door stijladvies voor de juiste brilkeuze. Eens de richting bepaald is, stelt het team achter de Brilstudio monturen voor. Voor dames bestaat zelfs de optie om make-upadvies te krijgen.

http://www.debrilstudio.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s