Kertstmarkt op 26 november 2016 bij vernieuwde Okazi Hasselt

Standaard

We zijn eens op vrijdag 25 november 2016 gaan kijken naar de facelook van Kringwinkel Okazi op de Hasseltse Sint-Truidersteenweg en praten er met coördinator Jochen Goffin. Arbeiders en Okazimedewerkers waren druk in de weer voor de kerstmarkt op zaterdag 26 november 2016 tussen 11 en 17u.

“Met onder een nieuwe vloer, sanitair, toiletten, nieuwe kleedkamers, licht geverfde muren en een herschikking van onze verkoopproducten ontvangen we het publiek voor onze jaarlijkse kerstmarkt met heel wat animatie. Door de aanpassingen is ons aanbod veel overzichtelijker en ordelijk gerangschikt volgens thema met centrale kassa en veel lichtinval. De bar met koffie aan 1,50 euro per tas en zitmogelijkheden is van boven naar onder in de ruimte centraal tegen de steenweg verhuisd, omgeven door rekken met boeken, elpees en cd’s. Meubels zijn blijven staan, net zoals huisraad en gebruiksvoorwerpen. De dameskleren en -schoenen en accessoires bevinden zich ook op de benedenverdieping, net als de hoek waar mensen hun binnengebrachte goederen kunnen plaatsen. Gewone toiletten en eentje voor minder mobiele personen zijn gescheiden. Op de eerste verdieping vind je herenkleding, unieke damesmode en onze kerstcollectie. In de kelder is plaats voor kinderkleding en speelgoed”, aldus Jochen Goffin.

Bij Okazi Hasselt werken een veertigtal medewerkers: full- en parttimers, mensen die via artikel 68 werkervaring komen opdoen, mensen geplaatst door FOD Justitie voor taakstraffen en jongeren die schoolmoe zijn en opvang vinden via het NOA-project.

Op zaterdag 3 december 2016 wordt de vernieuwde Okazi feestelijk geopend met heel wat animatie. Okazi Hasselt is dagelijks open tussen 10 en 18u, behalve op donderdag tot 20u en zaterdag tussen 11 en 17u. Zon- en feestdagen is Okazi gesloten. 

http://www.okazi.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s