Quartier Bleu bekoort ook Nederland met Hasselts bouwputtoerisme

Standaard

Op donderdag 17 november 2016 viel Impuls Communicatie in de prijzen op de Grand Prix Contentmarketing. Het communicatiebureau uit Hoeselt wist samen met partner Zandbeek de award voor ‘Beste Marketing PR Campagne’ weg te kapen. Het bouwputtoerisme dat ze voor Quartier Bleu lanceerden, viel duidelijk ook in Nederland in de smaak.

Met zo’n 190 ingezonden cases van onder meer de bekende merknamen Albert Heijn, CoolBlue, ABM-Amro, KPN, Schiphol Airport en Libelle TV Nederland was de concurrentie zeker niet min. Toch was het de relatief kleine speler uit België die de nominatie voor hun case Quartier Bleu wist te verzilveren. “We zijn als 100% Limburgs bureau dan ook vereerd dat we hiermee niet alleen onze klant en onszelf, maar ook de Limburgse hoofdstad Hasselt in de schijnwerpers plaatsen”, aldus Dirk Houben, algemeen directeur van Impuls Communicatie.

Quartier Bleu, het nieuwe stadsdeel dat Hasselt aan het water een extra ziel en een nog groter stadshart zal bezorgen, moet een plaats worden waar wonen, genieten, shoppen en werken samenvloeien. Hiervoor werd eerder dit jaar het ‘bouwputtoerisme’ gelanceerd. Impuls Communicatie bedacht, ontwierp en organiseerde de plaatsing en PR van een unieke infobox langs de werf. Die is voorzien van een uitkijkplatform en tribune, wat kijklustigen de kans biedt een blik op de werkzaamheden te werpen.

http://www.impulscommunication.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s