Drie nagelstudio’s in galerij De Ware Vrienden in Hasselt

Standaard

Na een boom van herstellers van multimediamateriaal in de galerij De Ware Vrienden in Hasselt, mogen we nu een expansie van nagelstudio’s verwachten. Drie zullen er alvast gehuisvest worden. New York – die vroeger in de ander galerij zat – is er al. Daar gebruikt men met open deur producten die fel stinken tot in de galerij. Da Vinci is een grotere en professionelere en die gaat eerstdaags open. De derde – die nog moet worden ingericht – ligt halverwege de Da Vinci en New York in de kelderverdieping. Er brandt altijd licht en de inrichting vordert niet. Keuze genoeg aan nagelstudio’s, dames!

17 suggeties bij “Drie nagelstudio’s in galerij De Ware Vrienden in Hasselt

 1. Francine van Kan

  Even wat rechtzetten,
  bij New York nails werken ze met acryl wat sterker en steviger is dan gel maar wel moeilijker om te plaatsen, lang niet alle nagelstylisten kunnen hier mee omgaan nadeel is dat acryl een sterke geur geeft in de studio
  Ze werken vaak snel met 2 personen 1e doet de voorbehandeling en de 2e de afwerking. Ze hebben onlangs een inspectie gehad en moesten een afzuiging plaatsen voor het stof wat ze ook gedaan hebben, verder waren ze helemaal in orde.
  Bij Da Vinci werkt een Russische welke gebrekkig Engels spreekt
  met het merk CCO welk uit China komt en is ook volop verkrijgbaar op aliexpress voor ongeveer €1,50
  Ze kan mooi tekenen maar heeft toch nog veel problemen met de techniek en luchtblaasjes waardoor de nagels eraf snel afvallen
  New York vraagt €20,–
  Davinci vraagt €65,–
  Over Nagelstudio welke in de kelder komt nog geen info.
  Ook gaan er geruchten dat naast de stunt een mini navulbaar komt met een Vlaams sprekende styliste.
  Afwachten dus wat er gaat gebeuren.
  In de 1e winkel vanaf de mediamarkt (tegenover la botega outlet) zit een Chinese vrouw welke al verschillende jaren een nagelwinkel heeft in Hasselt eerst tegenover het stadhuis en de laatste jaren in de galerij. Voor de mensen die zelf nagels willen zetten is dit klein winkeltje een mooi alternatief.
  Hier worden groothandels prijzen, gehanteerd en , dezelfde producten kosten elders dubbel of driedubbel. Producten zijn prettig om mee te werken.

  Like

 2. lisa

  Newyork is altijd open behalf op zondag en feestdagen.
  Openingsuren om 10u tot 19u.
  Als je werkt met acryle kan het 1 langer mee, 2 kan je het dunner vijlen en geen bol krijgen zoals gel. Ik vind het beter met acryle. Je kan er veel mee doen met acryle dan gel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s