Miss Humanity Europe 2015 Karo Termonia streeft naar meer menswaardige samenleving

Standaard

karo termonia 3

Op 27 november 2015 werd Karolien Termonia (27) in het Grand Hills Hotel and Spa Bromana in het Libanese Beiroet uit 18 meisjes van diverse landen gekroond tot Miss Humanity Europe 2015, terwijl Karina Falcon uit Venezuela verkozen werd tot Miss Humanity Universe 2015. Voor fotomodel Karo was dat een zeer aangrijpend moment.

karo termonia 1

“Beiroet is de hoofdstad van Libanon, een staat boven Israël en naast Syrië, twee onrustige gebieden in het Midden-Oosten, eentje geteisterd door conflicten in bezet gebied – de Westelijke Jordaanoever en Gaza – en de andere door gruwelijke terroristische confrontaties. Na dikke twee decennia burgeroorlog is het vreedzaam samenleven in een prille democratie met een opgelegde goede verstandhouding tussen christenen en moslimgroepen een feit. Beiroet bruist van activiteit en gezelligheid als vòór de vreselijke burgeroorlog, ook van het nachtleven. Vrouwen kunnen zich westers gedragen op straat en de recente terreuraanslag met 19 doden tot gevolg heeft niets aan de samenhang van de religieuze bevolkingsgroepen kunnen veranderen”, aldus Miss Humanity Europe 2015, die ook onder de indruk was tussen de extreme rijkdom en armoede in Beiroet. Daarom verstaat ze ook beter de situatie, waarbij Syrische gezinnen hun land in oorlog ontvluchten en hun geluk zoeken in het westen.

karo termonia 4

Voor Karo Termonia zijn de internationale missverkiezingen een passie geworden. “De Miss Grand Belgiumverkiezing in 2013 is voor mij de springplank geweest naar het internationale circuit met de steun van mijn Cypriotische National Director Manager Stavroulla N.. Inmiddels heb ik reeds aan vier internationale missverkiezingen deelgenomen, waarvan de Miss Humanityverkiezing de mooiste was, met twee weken voorbereiding ter plaatse met bezoeken en workshops. Momenteel doe ik nog veel fotomodellenwerk – hetgeen ik erg leuk vind – in opdracht van mijn Cypriotische manager en van Prestige Show Productions International Agency”, besluit ze. 

Karolien Termonia kijkt vol enthousiasme naar nieuwe uitdagingen! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s