Pareltjes van graffiti op Streetartfestival 2012 in Hasselt

Standaard

Drie dagen waren in  het laatste weekend van augustus 2012 uitgetrokken om een bende van graffitikunstenaars met binnen- en buitenlandse samenstelling aan het werk te laten tijdens het tweede Streetartfestival 2012 in Hasselt.

Het weer op vrijdag en zaterdag viel best mee, want het bleef droog op enkele druppeltjes na en veel wind.

De weersvoorspellingen voor zondag waren niet echt bijster, zodanig dat de graffitispuiters hun werkzaamheden doorzetten om hun werken in openlucht tegen zaterdagavond voor het grootste deel af te werken.

Centraal dit jaar stonden de gevels aan de achterkant van het voormalige Spazegebouw aan de Koningin Astridlaan, speciaal vrijgehouden van geparkeerde auto’s om probleemloos verder te werken.

Ook andere gevelplaatsen in Hasselt mochten pronken met een unieke graffiti. Zo waren gast James Cochran in de Dorpsstraat en achter Spaze, Ariz in de Melkvoetstraat, Mr. Critical & Malvin aan Villa Basta…

Pareltjes van graffiti verschenen op de muren en het evenement mocht rekenen op een goede publieke opkomst. Tot de uitschieters mogen we zeker de realistische foto van een rat van de hand van Smug en de kleine plakwerkjes van Pablo Delgado rekenen.

Op naar de derde uitgave van het Streetartfestival 2013!

www.streetartbelgium.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s