Live in Hasselt trekt muzikale rayons open op 28 en 29 mei met onder andere Nathalie Meskens + affiche UPDATE

Standaard

Op meer dan 15 podia met meer dan 25 groepen met verschillende muziekgenres wordt de binnenstad gezellig gevuld op zaterdagavond 28 en deels ook op zondag 29 mei voor de 27ste uitgave van Live in Hasselt, een muzikale organisatie gedragen door de familie Joris van JnR in de Dorpsstraat en het stadsbestuur. Nathalie Meskens, Guy Swennen en Stan Van Samang zijn publiekstrekkers.

Podia op onder andere de Grote Markt, Century, De Witte Non en Café Café met de perfecte mix van nationale artiesten, plaatselijke bekende bandjes en ook verrassend nieuw talent zullen op een hopelijke zwoele zaterdagavond de muzikale stoom voor de 50.000 verwachte bezoekers laten verdampen in een gezellige sfeer, ook in de lokale horecazaken.

Vincent Joris heeft dan ook dit jaar weer gezorgd voor een erg gevarieerd muzikaal aanbod, waar iedereen wel zijn gading kan in vinden.

Live in Hasselt is na Pukkelpop het tweede grootste muziekfestival in Hasselt. Alle optredens zijn dan ook gratis bij te wonen.

Affiche

GUY SWINNEN – NATALIE MESKENS – STAN VAN SAMANG – MON-O-PHONE – DE SPIKES – ELLA MARTIN GREY – ATOMIKA – DISKOBAR LASSY – OUTBACK – ALONG COMES MARY – JOHN NORTH BLUESBAND – L&M BAND – DE BOURGONDIËRS – FLIPO MANCINI – BOY SHOUTING – HASSELT DJ FEST – THE AMAZING BLENDERS – THE JOHNSONS – THE ZOOMATICS – VINTAGE ’79 – SA SWING – TACO – QUIZ DE POUPEE – THE WACKY MECKY BLUESBAND – MOODSWING – SUNCOURT RAMBLERS ACOUSTIC SESSIONS – DOUBLE DEUCE en nog veel meer.

www.liveinhasselt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s