‘Bloed feest’ op 18 september in Grenslandhallen en binnenstad

Standaard

Om de bloed- en plasmagevers van gans Vlaanderen eens in de watten te leggen, organiseert het Rode Kruis afdeling Hasselt een Bloedfeestdag voor hen en hun vrienden, familie en sympathisanten op zaterdag 18 september in de Grenslandhallen en de Hasseltse gezellige binnenstad.

Op zaterdag is het niet alleen te doen in de Grenslandhallen met de opening van Plopsaland Indoor vanaf 10 en optredens van Gunther Neefs, Willy Sommers en Nicole & Hugo vanaf 11u, maar kan je in de namiddag ook kennis maken met het gezellige stadscentrum met zijn vele knusse terrassen. Zo staat een wandelzoektocht doorheen Hasselt en onder andere bezoeken aan het Jenever- en Modemuseum staan op het programma.

Om 18u kan je terug in de Grenslandhallen een slotconcert beleven met Wim Soutaer, Mama’s Jasje, Gene Thomas en een verrassingsact.

Vuurwerk en kermis

Voor wie nog niet genoeg krijgt van een dagje Hasselt, kan ’s avonds terecht voor het groot kermisvuurwerk aan de Kanaalkom vanaf 21u en dan naar ’s lands grootste foor op het Dusartplein en Boudewijnlaan.

Bij aankomst aan het station van Hasselt of in de Grenslandhallen, krijgt iedere bezoeker een stadsplan met de nodige kortingsbonnen voor kermisattracties.

www.bloedgevendoetleven.be

2 suggeties bij “‘Bloed feest’ op 18 september in Grenslandhallen en binnenstad

 1. Henny de Greef

  Hallo allemaal. Wij hebben een hele leuke dag gehad. Waarvoor onze hartelijke dank.
  Reuze gezellig met de hele familie en dat gebeurd niet zo vaak. (wegens druk) Maar juist omdat het aangeboden was en er maar een dag voor uitgekozen was , moest het wel op die dag. Vanwege kleine kinderen hebben wij het concert niet meer helemaal mee kunnen maken en mijn kleinzoon vraagt regelmatig of ik weet wat de verrassingsact geweest is.
  Kunnen jullie mij uit de nood helpen en hier een antwoord op geven?
  Nogmaals heel veel dank en hopelijk tot een volgende keer.
  Oma Henny

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s