Honderden dansliefhebbers proberen gratis proeflessen Ritmo Studio’s uit

Standaard

Volgens Ritmo Studio’s eigenaar en zelf dansleraar, Johan Vanthiegem, was het een erg druk weekend tijdens de eerste van de twee opendeurweekends. Zowel de gratis proeflessen als de avonddemonstraties zaten vol met geïnteresseerde dansliefhebbers. In vier zalen werden zater- en zondag, telkens van 15 tot 18u, gratis proeflessen gegeven.

Verschillende uiteenlopende dansdisciplines stonden op het programma. Telkens een uurtje gratis dansen met bewegingsinstructies van de lesgever waren goed voor heel veel enthousiaste deelnemers, zowel jong, volwassen en oud. Johan Vanthiegem leek erg tevreden over de opkomst. ’s Avonds danste het beste Belgische latinokoppel op dit ogenblik, Vanessa Vangeel en Kurt Van Briel, nog een prachtige demonstratie.

Toekomstplannen

Johan Vanthiegem houdt zich niet alleen met de danslessen bezig, maar moet ook zijn hoofd koel houden als eigenaar van het pand dat de schulden op tijd worden afbetaald. “Daarom zijn we verplicht om bijkomende activiteiten te organiseren voor meer geldopbrengst”, aldus Vanthieghem. Zo zal Johan binnenkort starten met party’s voor +30-jarigen, vlak na de Getaway holebiparty, die zeer goed draait en elke derde vrijdag van de maand plaatsvindt.

Ook wil hij de zalen gaan verhuren aan cateringbedrijven om de ruimtes te benutten als feestzalen. Elke dins- en zondagnamiddag is er ook dansgelegenheid voor seniores telkens van 14u30 tot 17u30. De plannen om een musical op poten te zetten is jammerlijk naar de prullenbak verwezen, aangezien de mede-initiatiefnemer niets meer van zich heeft laten horen.

Hoofdaccent bij Ritmo Studio’s in Ekkelgaarden blijft evenwel het dansen en de danslessen. Niemand moet zich ongerust maken.

www.ritmostudios.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s